Konstituert direktør ved Skibotn helse og rehabilitering

Helsepartner Nord-Norge har den utsøkte gleden å informere om at Doris Nymo Utby (47) har takket ja til stillingen som konstituert direktør for Skibotn helse og rehabilitering. Utby vil inneha stillingen fra 1. april 2021 og til ny direktør har tiltrådt. Direktør Stine Jakobsson Strømsø avslutter sitt arbeidsforhold med siste arbeidsdag 9. april 2021.

–        Det er med ydmykhet jeg har takket ja til en spennende og utfordrende jobb. Jeg ønsker å bidra til stabilitet og vekst i Skibotn og for konsernet som helhet, uttaler Utby.

Utby er utdannet sykepleier og har årsstudium innenfor ledelse. Hun har arbeidet som avdelingsleder i Skibotn siden juni 2017. Hun har erfaring som sykepleier i kommunal og fylkeskommunal virksomhet. I Storfjord har hun hatt ulike oppgaver innenfor hjemmetjeneste og sykehjem. Utby har også arbeidet med fagsystemer innenfor helse og omsorg.

 

–        Jeg er svært glad for at Doris Utby har takket ja til konstitueringen. Med Utby ivaretar vi kontinuitet og høy faglig integritet ved senteret i Skibotn. Jeg er trygg på at våre pasienter og medarbeidere får en god leder i Utby. Samtidig ønsker jeg å benytte anledning til å takke Jakobsson Strømsø for en fantastisk innsats både i Skibotn og for konsernet, sier administrerende direktør Hilde Sjurelv i Helsepartner Nord-Norge.

Stillingen som direktør vil utlyses snarlig.

Related Blogs